Na ovoj stranici postavljaću linkove ka sajtovima i programima za koje mislim da će vam biti interesantni.Uz svaki link daću i kratak opis o čemu se radi, kao i zašta se koristi. Često dobijam pitanja: "Šta da instaliram?" ili "Šta da koristim kako bih odradio neki posao?" Mislim da će vam ova stranica pomoći. Moguće je da ću u budućnosti raditi i Pdf tutorijale, kako da se urade određene stvari, ako me ne bude mrzelo. :D

  Torrent:
Jedan od najčešće postavljenih pitana. Kako namestit torent? Prvo treba skinuti program koji čita torrent-e, predlažem: Micro torrent. Pokrenuti ovaj file i pratiti istalaciju... nekoliko klikova mišem. Sada vam je potreban sajt preko koga nalazite torrent-e... Jedan od boljih pretraživača vam je Btjunkie.

  AntiVirus:
Razmatraću besplatne varijante programa, pošto ne vidim zašto bi neko plaćao kućnu verziju. Po meni postoje dve prihvatljive varijante. To su: Avira i Avast.

  TextEditor:
Postoje dve prihvatljive varijante za TextEditor ako se želi pisati neki kod u njemu. To su: Notepad++ i ConTEXT.

  Vurtualna mašina:
Jako korisna alatka ako se žele raditi mreže. Korisna je i za developer-e posto je moguće imati na jednom računaru veći broj platformi(operativnih sistema i razvojnih okruženja). Moj izbor je definitivno VirtualBox.